2013. augusztus 8., csütörtök

*Dobpergés*

 Nos, jó, hír, hogy... öö... jó hír ez egyáltalán? Lehet, hogy most épp bőgtök, hogy "A francba, már megint itt van"... igaz, akkor:
 Nos, rossz hír, hogy visszatértem hosszú, pihentető nyaralásomról, amit imádtam, de már a falat kapartam, hogy újra rendes, gyors internet közelbe kerüljek, és végre írhassam a fejezeteket :D (Igen, lusta vagyok Word-be írni, lécci ne daráljatok be emiatt ^^").
  Úúúgy nagyjából ma estére várható egy fejezet, időpontot nem mondok, mert tuti kicsúszok mert "Majd 10 perc múlva elkezdem, most eszek" meg hasonló mondatok lesznek már most tudom :DD
Nos, akkor ennyi lenne a rossz hír... a jó hír most jön... amit szintén nem tudom, hogy jó-e szóval ezt döntsétek el ti :D

  Nos, kinek lenne kedve ebben a forró, nyári hőségben össze jönni egy kis találkára? Ugyebár az előző hónapi becsődölt mert a performance-n kellett dolgoznom állandóan... meg a cosplayemen :)
  De ha leírjátok, mikor lenne nektek jó, akkor megpróbálok valami, mindenki számára elfogadható pontot találni, és sajnálom de Budapesten lesz, mivel nem nagyon mozgok egy ideig városon kívül... :)
Nyári Mondocon, Portgas D. Ace cosplay by: Luffyko

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése