2013. október 30., szerda

Sírni fogtok!

  Emberek... megalkottam az eddigi legszomorúbb, legromantikusabb, legkönnyfakasztóbb fejezetet a Kaizoku Lovers-ből. A fejezetet csak holnap fogom publikálni.
De addig egy kis előzetes... (megjegyezném, hogy most, mikor visszaolvastam még én magam is elsírtam magam... többször is, és rengeteg "Ooooo*w*" meg "De aranyoooooos *o*" pillanatom volt közben...)

A következő fejezet tartalmából:
"Nem hittem volna... hogy pár nap alatt ennyi változna meg az életünkben. Elvesztettük az egyik szerettünket.
Az elmúlt hetekben traumát-traumára halmoztunk csak. Kezdve Garp látogatásaitól, a Szürke Végállomáson történtekig... egészen a kikötőig. És az a búcsú levél... igen... az utolsó sorai is nekünk szóltak. A családjának.
De mi mégis... itt álltunk ezek ellenére a szirten Ace-szel... 7 évvel később."

Nos... várom kommenteiteket (igen. amolyan "kötelező" szinten. Mert sosem kritizáljátok a fejezeteket, és ezért nem tudom, mi az amit jól és rosszul csinálok~) vajon mi történik?  Na és... mi lesz 7 évvel később? ;)

7 megjegyzés:

  1. *w* alig várom a holnapi részt :3 biztosan bekönnyezek majd párszor, de csak a gyönyörűségének köszönhető mindez.... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj... olyan aranyos ez a két sor... én meg ezen könnyezem be: "A gyönyörűségének köszönhető mindez" Aranyos vagy T_T <3

      Törlés
  2. Azért nem írunk rosszat, csak jót, mert nincs benne rossz! :D By: Kóbász... Vagy szalámi o.O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vagy... céges papírok? o.O De, köszönöm a jószándékodat, te... Botond ^^

      Törlés
  3. Mi rosszat tudnék mondani az írásodról?Egyszerű a válasz semmit.Nagyon szeretem amit írsz és már nagyon kíváncsi vagyok a következő fejezetedre is.Minden nap feljövök ide hogy van-e már új fejezet. :)

    VálaszTörlés
  4. Ez eléggé könnyfakasztó, kár hogy nincs zsepi a közelben...

    VálaszTörlés